دیبافت
خانه / پارچه لاکرا / خرید پارچه لاکرا پنبه کشی

خرید پارچه لاکرا پنبه کشی

پارچه لاکرا کشی پنبه برای دوخت انواع لباس های زنانه انتخاب مناسبی است. به همین علت باید با خصوصیات این محصول و رنگ های پرطرفدار آن آشنا باشید. همچنین بدانید که دوخت چه مدل لباس هایی با این نوع پارچه ها امکان پذیر است. برای کسب اطلاعات کافی و سفارش خرید عمده با ما همراه شوید.

خرید پارچه لاکرا پنبه کشی

خصوصیات انواع پارچه لاکرادار

خصوصیات انواع پارچه لاکرادار پارچه لاکرا که در بازار به پارچه ها الاستین و اسپندکس نیز معروف هستند، مدل هایی بافته شده از الیاف مصنوعی می باشند که به علت قابلیت کشسانی بسیار بالا در صنعت نساجی و تولید لباس با حجم قابل توجه ای مورد استفاده قرار می گیرند.
یکی از قابلیت های این نوع پارچه ها، قدرت کشسانی آنها تا ۵ برابر بیشتر از اندازه عادی خودشان است که همین امر آنها را گزینه مناسبی برای دوخت لباس های ورزشی نیز کرده است. برای دوخت انواع جوراب و دستکش هایی که در آنها نیاز به قابلیت کشسانی است نیز می توان انواع پارچه لاکرادار را به کار گرفت. توجه کنید که تنوع این محصول از نظر رنگبندی و ضخامت بسیار زیاد بوده و مدل های مناسب برای دوخت لباس های زنانه، بیشترین تنوع را دارند. برخی از مهمترین خصوصیات پارچه لاکرادار که آن را به اولین انتخاب برای استفاده و تولید دیگر پارچه ها مانند پارچه تریکو لاکرا، پنبه ای لاکرا و … بدل کرده است، عبارتند از:

  • پارچه لاکرادار به علت قابلیت کشسانی بعد از شستشو به هیچ عنوان گشاد نمی شود.
  • نخ های لاکرادار می توانند با پارچه ویسکوز ترکیب شده و باعث افزایش استحکام آنها شوند.
  • می تواند در پارچه های پنبه ای از شل شدن پارچه جلوگیری کند.
  • به علت قابلیت کشسانی برای دوخت لباس های ورزشی مانند ایروبیک و پیلاتس بسیار مناسب است.
  • به هیچ عنوان تغییر رنگ به علت شستشو با مواد شوینده ندارد.

خوشبختانه انواع پارچه تریکو لاکرا نیز برای دوخت لباس های زنانه خانگی و راحتی گزینه مناسبی هستند که به علت تنوع رنگبندی و طرح در کنار قیمت ارزان گزینه ای همیشه در دسترس به شمار می آیند.

عرضه مستقیم پارچه تریکو لاکرا کشی

عرضه مستقیم پارچه تریکو لاکرا کشی در بالا با برخی از خصوصیات و کاربردهای انواع پارچه لاکرا کشی آشنا شدید. در این میان باید اشاره کرد که ویژگی های کیفی و تولیدی می توانند در تعیین قیمت هر متر از این محصولات تاثیرگذار باشند. به این گونه که پارچه های لاکرا ورزشی که اندکی نیز ضخیم هستند به مراتب قیمت و نرخ بالاتری نسبت به مدل های تریکو لاکرا دارند. بنابراین نوع الیاف به کار رفته در تولید و ترکیب آنها، علاوه بر تضمین کیفیت، در قیمت گذاری آنها نیز تاثیرگذار هستند.
به طور کلی اگر در زمینه عرضه پارچه لاکرا و تولید انواع پارچه تریکو و لاکرا پنبه ای و … فعالیت دارید و دنبال بازارهای جدید جهت افزایش فروش خود هستید، می توانید از طریق فروشندگان و مشاوران این مرکز اقدام به معرفی هرچه بیشتر محصولات خود کنید.

جهت خرید و فروش انواع پارچه تریکو میتوانید با ما در ارتباط باشید:
خسروانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09129726698
شماره فکس:02189782996
پست الکترونیکی: kh.dibaft@gmail.com

پاسخی بگذارید