دیبافت
خانه / پارچه سه نخ / فروش عمده پارچه سه نخ در بازار | خرید عمده پارچه نخ پنبه

فروش عمده پارچه سه نخ در بازار | خرید عمده پارچه نخ پنبه

پارچه ها بسته به نوع بافت و الیاف مورد استفاده در آن ها به انواع و اقسام گوناگونی دسته بندی می شوند و هر نوع پارچه برای مصارف خاصی مورد استفاده قرار می گیرد. در گذشته برای بافتن این محصولات از الیاف کاملا طبیعی مثل پشم و پنبه استفاده می شد اما امروزه بیشتر نخ ها و الیاف مصنوعی برای این منظور به کار گرفته می شود. پارچه سه نخ یکی از انواع پارچه هایی است که هم با الیاف طبیعی هم مصنوعی تولید می گردد. برای خرید این محصول می توانید به مراکز فروش عمده پارچه سه نخ در بازار مراجعه کنید.

فروش عمده پارچه سه نخ در بازار | خرید عمده پارچه نخ پنبه

کارخانه تولیدی انواع پارچه نخ پنبه در ایران

کارخانه تولیدی انواع پارچه نخ پنبه در ایرانپارچه ها یکی محصولات تولیدی در صنعت نساجی هستند که با کنار هم قرار دادن و بافتن الیاف و رشته های نخی تولید می گردند. این محصولات در گذشته کاملا بوسیله نیروی دست انسان و به روش های سنتی بافته می شدند.
به این ترتیب که پنبه و یا پشم چیده شده از بدن حیوانات را با کمک دوک های نخ ریسی می ریسیدند، رشته های آن ها را در کنار هم منسجم ساخته و نخ تولید می کردند. سپس این نخ ها را با استفاده از رنگ های طبیعی رنگ آمیزی می نمودند.
در نهایت نخ های رنگ شده را برای بافتن پارچه درون ماشین های پارچه بافی قرار داده و پارچه های سنتی زیبایی تولید می کردند.

این روش با سرعت کم و در مدت زمان طولانی انجام می گرفت و هر بار مقدار کمی پارچه تولید می شد. اما امروزه با رشد جمعیت جهان دیگر این روش ها جوابگوی نیاز های روز افزون مردم نیست. به همین دلیل متد های صنعتی جایگزین این راه ها شد.

در حال حاضر هم از نخ های طبیعی برای بافتن پارچه ها استفاده می شود و هم از الیاف مصنوعی. دربرخی موارد نیز این نخ ها با هم ترکیب شده و تشکیل محصولات جدیدتری را می دهند.
در همین راستا کارگاه ها و کارخانه های تولیدی بسیاری در سرتاسر ایران، به بافت و تولید انواع مختلف پارچه های نخی یا تریکو و … مشغول هستند و این محصولات را بوسیله شرکت های پخش کننده به تمام نقاط کشور ارسال می کنند و به دست مصرف کنندگان می رسانند. اگر قصد تهیه و خرید پارچه پنبه ای را دارید، بهتر است به یکی از مراکز اصلی پخش و فروش پارچه پنبه مراجعه کنید.

خرید پارچه سه نخ ملانژ خارخورده

خرید پارچه سه نخ ملانژ خارخوردهبرخی از پارچه ها تحت عنوان پارچه های تریکو، که با الیاف مصنوعی تریکو بافته می شوند، مصارف زیادی در تولید البسه دارند. از لباس های نوزادی و کودکانه گرفته تا لباس های ورزشی، همه و همه با این محصولات انجام می شود. نوع استفاده و مصرف آن ها به نوع بافت و میزان ضخامت متریال بستگی دارد.

در این میان پارچه هایی به نام های دونخ و سه نخ در بازار وجود دارند، که با ماشین های گردباف تولید می شوند. این پارجه ها بسیار ضخیم و بادوام بوده و بیشترین مصرف را برای تولید کردن لباس های گرم کن، پاییزه و زمستانه دارند.

در اکثر موارد لباس های مردانه مثل سوییشرت را با این نوع پارچه می دوزند، اما گاها برای دوختن مانتوهای زنانه نیز استفاده می شوند. از خصوصیات این پارچه ها، خاصیت کشسانی، نرمی و راحتی و ثبات رنگ آن ها است.

جهت خرید پارچه گردباف ساده و رنگی و پارچه لباس ورزشی، می توانید به مراکز عمده فروشی این محصولات مراجعه نمایید. در این مراکز امکان خرید پارچه ارزان قیمت تر از بازار برای شما وجود دارد.

بزرگترین پارچه سرای اینترنتی در ایران

بزرگترین پارچه سرای اینترنتی در ایرانما در عصر تکنولوژی و ارتباطات به سر می بریم و در زمان حاضر، بیشتر معاملات و خرید و فروش ها به جای جهان حقیقی در دنیای مجازی انجام می شود. بشر امروزی به دلیل مشغله های بسیار زیاد و راحت طلبی، چندان علاقه ای به خروج از منزل و رفت و آمد کردن در خیابان های سطح شهر برای تهیه مایحتاج خود ندارد.

افراد ترجیح می دهند همه کارهای خود را از طریق اینترنت انجام دهند. به همین دلیل وب سایت های اینترنتی بسیاری برای عرضه انواع کالا و فروش آنلاین آن ها راه اندازی شده اند تا رضایت و راحتی مشتریان را فراهم آورند.

در همین راستا، فروشگاه های مجازی عرضه پارچه نیز در این بستر به راه افتاده اند که شما می توانید با کمک آن ها به راحتی به تامین نیاز های خود بپردازید. بزرگترین پارچه سرای آنلاین در ایران را می توانید با جستجو در گوگل بیابید.

شما در این وب سایت ها هم می توانید به استعلام قیمت پارچه ورزشی و یا سایر انواع بپردازید هم آن ها را سفارش داده و خریداری کنید.

فروش پارچه سه نخ دورس سه نخ رنگی

فروش پارچه سه نخ دورس سه نخ رنگیکارگاه های تولیدی لباس های مردانه و لباس های پاییزه، روزانه از حجم زیادی از پارچه های دورس سه نخ و دو نخ رنگی استفاده می کنند. این مراکز برای تامین کردن بار مورد نیاز خود با بهای مناسب، می توانند به مراجع توزیع و فروش پارچه سه نخ مراجعه کنند.

البته یک راه حل دیگر این است که مستقیما به سراغ کارخانه های تولیدی این محصولات رفته و آن ها را در حجم وسیع و به صورت یکجا تهیه کنید. به این ترتیب کمترین هزینه را خواهید پرداخت و صرفه اقتصادی خیلی بیشتری برای شما خواهد داشت.

فروشنده انواع پارچه گردباف دورس جودون

فروشنده انواع پارچه گردباف دورس جودونپارچه های گردبافت نوع جدیدی از پارچه ها هستند که عمدتا با الیاف تریکو تولید می گردند. این پارچه ها دارای ویژگی کشسانی بوده و برای تولید کردن لباس های زیر، لباس های ورزشی و انواع شلوار های بچه گانه و مردانه مناسب می باشند. یکی از انواع معروف این متریال ها، پارچه های دورس جودون هستند.

این نوع خاص از پارچه را با ترکیب کردن الیاف نخی و تریکویی می بافند. از جمله الیافی که در آن ها استفاده می شود، به ترتیب درصد آنها، نخ های نخ های پلی استری و نخ های پنبه ای هستند.

فروشنده های اصلی این محصولات، اقدام به عرضه و فروش پارچه دورس از تولید به مصرف کرده و آن ها را در حجم عمده و یا جزئی با سود کمتر و قیمت منصفانه تری به دست مصرف کنندگان می رسانند. در صورتی که مشتریان درخواست خرید محصول در حجم بالا را بدهند، تخفیفات ویزه ای به آن ها تعلق می گیرد.

شما عزیزان می توانید انواع و اقسام پارچه پلی استر، پارچه تریکو نوزادی و پارچه تریکو کشی را در مراکز عرضه عمده آن ها تهیه کنید.

عرضه عمده پارچه در بازار های داخلی

عرضه عمده پارچه در بازار های داخلییکی از مراکز و مراجع اصلی برای خرید پارچه، شرکت های عرضه عمده پارچه در سطح بازار های داخلی کشور هستند. این شرکت ها یا محصول را به صورت انبوه از درب کارخانه تولید کننده آن ها خریداری کرده و در سراسر کشور توزیع می نمایند و یا اینکه مسئول فروش رسمی تولیدی ها هستند.

در هر صورت خرید این کالا و اجناس از این طریق بیشترین صرفه اقتصادی را برای شما خواهد داشت چرا که آن ها را به نرخ تولید و با کمترین درصد سود و ارزش افزوده خریداری خواهید کرد. از جمله  محصولات و خدماتی که این مراجع ارائه می دهند می توان موارد زیر را نام برد:

  • فروش پارچه نخی
  • فروش پارچه پلی استری
  • فروش پارچه بافتنی
  • فروش پارچه دورو
  • فروش پارچه کشی

صادرات پارچه های درجه یک ایرانی

صادرات پارچه های درجه یک ایرانییکی از تخصص های تولید کنندگان و صنعت گران داخلی، تولید انواع محصولات نساجی از جمله پارچه های درجه یک و مرغوب است. این هنری است که از دیرباز زنان و مردان عشایر و روستایی در مناطق مختلف کشور ما در آن تبحر داشتند.

پارچه های قدیمی که اکثرا پشمی و یا پنبه ای بودند همگی با ماشین های کوچک پارچه بافی در خانه ها بافته می شدند و برای تولید لباس های محلی و تزئینات سنتی به کار می رفتند. این محصولات از نظر زیبایی و ظرافت پارچه و بافت در بالاترین درجه قرار داشتند.

در عصر حاضر نخ ها به کمک ماشین آلات و دستگاه های عظیم و پیشرفته در
کارخانه های نساجی، با دقت بسیار بالا و در انواع گوناگونی تولید می شوند و
سپس برای بافت انواع و اقسام پارچه ها به کار گرفته می شوند. این پارچه ها
نیز با ماشین های بافندگی کاملا الکترونیکی با سرعت زیاد و در حجم بالایی
تولید و روانه بازار های مصرف می گردند.

امروزه صادرات پارچه های ایرانی به سایر ملل دنیا یک فرصت استثنایی برای جذب درآمد های خارجی به کشور است و فروش پارچه اعلای تولید داخل در بازار های بین المللی یک افتخار برای ما محسوب می شود.

چرا که علاوه بر اینکه در این صنعت به خودکفایی کامل رسیده ایم و دیگر مصرف کننده محصولات خارجی نیستیم، بلکه می توانیم به تامین نیازهای دیگر کشورها نیز بپردازیم.

پخش کلی پارچه در سراسر کشور

پخش کلی پارچه در سراسر کشورتولید کننده پارچه، برای توزیع و فروش محصولات تولیدی خود در سطح کشور، آن را به نمایندگان پخش کالا می سپارد. این نمایندگان محصول را بوسیله ماشین های بزرگ حمل بار به همه دفاتر و شعب خود در تمامی استان های کشور ارسال می کنند. سپس به صورت عمده و یا جزئی، با قیمت های مختلف به مصرف کنندگان ارائه می دهند.

با توجه به پروسه طولانی نقل و انتقال محصول و دست به دست شدن میان چند واسطه، ممکن است خرید آن با قیمت خیلی بیشتری نسبت به نرخ کارخانه ها صورت گیرد. چرا که فروشندگان هزینه مربوط به خرید، حمل و نقل و … را با کمی سود دریافت می کنند.

شما عزیزان اگر به دنبال خرید عمده این محصول هستید، می توانید با مراجعه کردن به مرکز خرید پارچه، انواع و اقسام آن را با تخفیف ویژه تهیه کنید. برای خرید پارچه تریکو رنگی با قیمت مناسب، بهترین راه رفتن به سراغ شرکت های پخش است.

لیست قیمت انواع پارچه در بازار

لیست قیمت انواع پارچه در بازاریکی از بهترین و مطمئن ترین راه ها برای اطلاع یافتن از آخرین لیست قیمت انواع پارچه در بازار های داخلی و خارجی، این است که به سراغ نمایندگی های پخش و فروش این نوع محصولات بروید. یا اینکه با شماره تلفن های واحد پشتیبانی آن ها تماس برقرار سازید.

راه حل دیگر این است که از بستر فضای مجازی بهره بگیرید و در وب سایت های اینترنتی به جستجو بپردازید. به این ترتیب می توانید به فروشگاه های مجازی پارچه دست یافته، به بررسی کردن مدل های مختلف و نرخ مربوط به هر یک بپردازید.

در این سایت ها اطلاعات کامل و جامعی درباره هریک از آن ها به شما ارائه می گردد که شما را برای انتخاب و خرید یاری می کند. به علاوه امکان ثبت کردن سفارش و خرید از راه دور و غیر حضوری نیز برای شما وجود دارد.

بهترین مارک های پارچه در بازار ایران

بهترین مارک های پارچه در بازار ایرانپارچه ها توسط تولید کننده های مختلفی تولید و با برند ها و مارک های گوناگونی به بازار های مصرف کشور عرضه می گردند. این محصولات از چندین جنبه با یکدیگر متفاوت می باشند. از جمله می توان نمونه های زیر را نام برد:

  • مواد اولیه و متریال های مورد استفاده در تولید پارچه (طبیعی یا مصنوعی)
  • جنس و کیفیت پارچه ها
  • روش های بافت و تولید
  • میزان ضخامت
  • ایستایی و یا نرم و کشی بودن پارچه
  • رنگ و طرح های به کار رفته در بافت

با توجه به این ویژگی ها، می توان درجه کیفی و قیمت هر برند را تعیین کرد. برای انتخاب بهترین و مرغوب ترین مارک های تولید کننده پارچه در ایران، بهترین راه کار این است که به سراغ فروشندگان این محصولات بروید.

این افراد به دلیل سر و کار داشتن با انواع گوناگون پارچه و آشنایی کامل با جنس و دوام هریک می توانند بهترین راهنمایی را در این زمینه به شما ارائه بدهند.

سفارش عمده و جزئی انواع پارچه

سفارش عمده و جزئی انواع پارچههمواره در خرید هر محصول و کالایی، خرید کلی آن بسیار با صرفه تر از خرید جزئی است. چرا که در این روش عمدتا کالا با قیمت تولیدی و بدون سود زیادی به مصرف کنندگان ارائه می شود و در برخی موارد تخفیف های قابل توجهی نیز به آن ها ارائه می گردد.

در صورتی که قصد سفارش دادن و تهیه کردن عمده انواع پارچه را دارید می توانید این کار را به چند صورت انجام دهید:

  • مراجعه به یکی از شعب و دفاتر شرکت های پخش پارچه
  • مراجعه به فروشگاه های پارچه فروشی
  • استفاده از امکان تماس تلفنی با این مراکز و سفارش غیر حضوری
  • به کار گیری راه های ارتباطی با این مراجع در بستز فضای مجازی برای خرید محصولات از راه دور

خرید مستقیم پارچه از تولید کننده

خرید مستقیم پارچه از تولید کنندهیکی از بهترین راه کارها برای کاهش هزینه ها در تهیه پارچه برای تامین کردن مواد اولیه مورد نیاز تولیدی ها و کارگاه های خیاطی و دوزندگی، خرید مستقیم و بدون واسطه پارچه از تولید کننده آن است.

به این ترتیب تمامی واسطه ها و دلالان از چرخه معامله حذف شده و کالا بدون هیچ سودی، با قیمت واقعی آن به فروش می رسد. این روش بهترین راه حل برای خرید پارچه دیور مورد استفاده در تولیدی های مانتو زنانه است.

جهت خرید و فروش انواع پارچه تریکو میتوانید با ما در ارتباط باشید:
خسروانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09129726698
شماره فکس:02189782996
پست الکترونیکی: kh.dibaft@gmail.com

مطلب پیشنهادی

مرجع خرید پارچه سه نخ در ایران

پارچه سه نخ به علت اینکه دارای بافت ۱۰۰% پنبه است و اینکه بیشتر بافت آنرا پنبه تشکیل می‌دهد از جمله پارچه های بسیار نرم و لطیف به حساب می آید، استفاده از ا

پاسخی بگذارید