دیبافت
خانه / پارچه گلکسی / قیمت پارچه شلوار گلکسی ۹۸ | خرید اینترنتی انواع پارچه تریکو

قیمت پارچه شلوار گلکسی ۹۸ | خرید اینترنتی انواع پارچه تریکو

پارچه ها انواع بسیار گوناگونی دارند. این نوع کالا، نقش زیادی در زندگی روز مره ما داشته و به همین دلیل است که از جانب کارخانه های متعددی تولید و روانه بازار می شوند. اگر سری به بازارهای قماش در هر شهری که زندگی می کنیم بزنیم، متوجه می شویم که تا چه اندازه تنوع در این محصول وجود دارد. در کنار این، می شود خرید اینترنتی انواع پارچه تریکو و غیره را انجام داد. از سایت ها متعدد پارچه فروشی، می توان قیمت پارچه شلوار گلکسی ۹۸ را هم که از جمله پارچه های مرغوب است به دست آورد. قیمت پارچه شلوار گلکسی 98 | خرید اینترنتی انواع پارچه تریکو

بزرگترین تولید کننده انواع پارچه های گردبافی

بزرگترین تولید کننده انواع پارچه های گردبافیکارخانه های نساجی، با استفاده از دو نوع دستگاه، محصولات خود را تولید می نمایند. این دستگاه ها به شکل گرد و تخت هستند که پارچه های بافته شده توسط آنان هم به همین نام ها مسما می گردند. کالاهای گرد بافی شده، تنوع زیادی دارند. از این جمله می شود به تریکو اشاره کرد که در بازار خرید و فروش زیاد دارد و یکی از پارچه ها پر فروش به شمار می رود. انواع دیگری هم از این نوع محصول وجود دارد. این پارچه به دلیل این که تنها پود آن مورد توجه است، مشهور و نام آشنا می باشد. 

در هر حال، تولیدی های بزرگی در ایران وجود دارند که انواع پارچه های گردباف را می بافند و سپس به شکل توپ، کیلویی و یا متراژی به فروش می گذارند. آن ها این نوع از پارچه ها را تولید می نمایند: 

  • پارچه ویسکوز ملانژ 
  • پارچه تترون 
  • پارچه ژرژت 
  • پارچه تریکو کشی 
  • پارچه پلی استر 
  • پارچه لباس های ورزشی 
  • و غیره 

فروشگاه اینترنتی انواع پارچه های تریکو

فروشگاه اینترنتی انواع پارچه های تریکوپارچه های تریکو انواع گوناگونی دارند. این محصول را به راحتی به هر طریقی می توان به دست آورد. عمدتاً برای تولید چنین پارچه ای از نخ های طبیعی و مصنوعی کار می گیرند. اما راه های متفاوتی را برای خرید این گونه از کالا می شود در پیش گرفت که یکی از آن ها، اینترنت می باشد. با گسترش اینترنت و دسترسی بیشتر مردم به این دهکده کوچک جهانی، اکثر کارخانه جات و همچنین فروشندگان، اقدام به عرضه این پارچه تیپ لاکرا، ساده و طرح دار کرده اند. از همین طریق فروش عمده پارچه هم انجام می پذیرد. 

گفتنی است که شما به با وارد شدن به این سایت ها هم می توانید تازه ترین قیمت پارچه تریکو را تهیه کنید و اگر مورد نیاز تان باشد و به نرخ مناسبی عرضه شود، بخرید. 

روی هم رفته، فروشگاه های اینترنتی زیادی هستند که کارشان عرضه پارچه ها در تنوع بالایی می باشد. توصیه ما به شما در این جا این است که سعی کنید، سایت های معتبر را بیابید. اکثر شرکت های وارداتی و تولیدی نیز خود دارای سایت ها مشخصی هستند که از این طریق، محصولات شان را به صورت مستقیم در دسترس مشتریان قرار می دهند. آنان حتی قیمت پارچه گردباف تریکو را نیز درج می نمایند تا به این ترتیب مشتریان و بازدید کنندگان سر گردان نشوند. از این طریق خرید پارچه درجه یک انجام شدنی است. 

خرید عمده انواع پارچه دورس گلکسی

خرید عمده انواع پارچه دورس گلکسیبرای خرید عمده انواع پارچه دورس گلکسی، می توان به مراجع متفاوتی سر زد. برای نمونه، کارخانه های تولید کننده و شرکت های بازرگانی که کارشان واردات این نوع از پارچه می باشند، مثال خوبی هستند. آنان به همان سانی که پارچه را می بافند و یا می خرند، به همان گونه نیز در دسترس مشتریان خود قرار می دهند که عمدتاً شرکت های تولید و دوخت پوشاک می باشند. قابل یاد آوری است که خرید کلی این نوع از محصول، از لحاظ اقتصادی و هزینه، به سود مشتری تمام خواهد شد؛ چون نرخ آن پایین است. 

اما پارچه های گلکسی یکی از انواع محصولاتی می باشد که در تولید آن از نخ های متفاوتی کار می گیرند. خود پارچه دورس در دو نوع دو نخ و سه نخ تولید می گردد و یکی از چندین نمونه محصولات آن، همین گلکسی می باشد. این پارچه نوعی تریکو دور به شمار می رود که پشت آن را با نخ فلامنت و یا سایر نخ ها می بافند و عرضه می دارند. 

باید متذکر شد که در بیشتر آنان از لاکرا هم استفاده می کنند که همین مسئله باعث می گردد تا پارچه قدرت کش سانی داشته باشد. حالا برخی از انواع آن ممکن است دارای لاکرای بیشتر و یا کمتری باشد. در هر حال، استفاده از این جنس، قوام پارچه دورس گلکسی را هم بیشتر می کند که به همین دلیل مورد توجه واقع شده است. 

قیمت پارچه شلوار گلکسی در سال ۹۸

قیمت پارچه شلوار گلکسی در سال 98اگر به دنبال این هستید تا تازه ترین قیمت پارچه شلوار گلکسی در سال جاری به دست آورید، خوب است که سری به بازارهای پارچه بزنید. در این بازارها فروش پارچه گلکسی در رنگ ها و عروض مختلفی انجام می شود و شما حتی می توانید پارچه تریکو نوزادی، پارچه لباس ورزشی و غیره را هم به دست آورید. 

قابل ذکر است که نرخ های این پارچه ها بر اساس یک سری از فاکتورها تعیین می گردد و طبعاً کیفیت نخی که در بافت محصول به کار رفته است، از جمله اساسی ترین مسائل می باشد. در کنار این، باید به این نکته نیز اشاره نمود که برخی از مسائل جانبی دیگری هم روی نرخ ها این پارچه ها تأثیر گذار می باشند که می شود به این ها اشاره نمود: 

  • نوع عرضه و تقاضا 
  • عرض پارچه 
  • پرتی نداشتن محصول 
  • برندی که آن را تولید کرده 
  • و غیره موارد دیگر 

انواع مارک پارچه گلکسی پنبه در کشور

انواع مارک پارچه گلکسی پنبه در کشوربیشتر پارچه ها با ترکیب شدن یک یا چند نوع جنس، تولید می شوند. این مسئله هم به قوام پارچه کمک می کند و هم این که می شود از آن بهترین استفاده را برد. یکی از این نوع پارچه های ترکیبی، نوع گلکسی پنبه است. از این محصول عمدتاً تولید کنندگان پوشاک به شکل گسترده ای استفاده می نمایند و شیک ترین لباس ها را می دوزند. 

در ایران، برندها و مارک های متفاوتی هستند که در کار بافت گلکسی پنبه می باشند. شما می توانید برای به دست آوردن این نوع از کالا، به بازارهایی سر بزنید که در آن فروش پارچه پنبه ای صورت می گیرد. در این مراکز، فروشندگانی را خواهید یافت که در کار فروش پارچه ویسکوز نیز می باشند که گاهی بخش تکمیل گلکسی هم می باشند. 

در هر حال، این محصول را مارک های معتبر، با استفاده از پیشرفته ترین دستگاه ها می بافند. باید گفت که پارچه گلکسی پنبه ای هم در زمره کالاهای گردباف قرار می گیرد و به نحوی، نوعی تریکو محسوب می شود. از این محصول حتی می شود لباس های گرم پاییزه، تابستانی و بهاری را هم تولید کرد، چون که از نوع پنبه تولید می شوند و خاصیت گرم کنندگی هم دارند. به هر صورت، پارچه هایی را که مارک های معروف تولید می نمایند، از بهترین محصولات در بازار به شمار می روند و فروش خوبی را هم دارند. 

مهمترین ویژگی های پارچه گلکسی

مهمترین ویژگی های پارچه گلکسیاز جمله ویژگی هایی که برای پارچه های گلکسی می توان بر شمرد، این است که این گونه از کالا بیشتر برای دوخت انواع شلوار مردانه و بچه گانه مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل این که از ضخامت بالایی برخورد است، عمدتاًٌ تولیدی های پوشاک از آن لباس های گرم را می دوزند. در همین حال، به علت استفاده شدن از لاکرا و یا سایر جنس های دیگر، پارچه گلکسی را می توان در زمره محصولات مقاوم و دارای استقامت بالا قرار داد که به راحتی زانو نمی اندازند و از زیبایی شلوار نمی کاهند. 

این پارچه سنگین می باشد و گاهی هم برای دوخت انواع کت مردانه هم مورد استفاده قرار می گیرند. اما دیگر ویژگی های این پارچه را می توان این گونه نام گرفت: 

  • از پلی استر و پنبه تولید می شوند. 
  • دارای ضخامت های مشخصی هستند. 
  • عرض آن ها بالای ۱۰۰ سانتی متر است. 
  • رنگ های متنوعی ای را دارا می باشند و طرح های شان هم متفاوت است. 
  • بهترین لباس ها را به ویژه شلوار را می شود با استفاده از این پارچه، تولید کرد. 

فروشنده پارچه گلکسی با تضمین کیفیت

فروشنده پارچه گلکسی با تضمین کیفیتاغلب کسانی که در کار خرید و فروش پارچه در بازار می باشند، می کوشند تا در درجه های کیفی متفاوتی محصولات را وارد بازار کرده و در دسترس مشتریان بگذارند. اگر شما به دنبال این هستید تا پارچه گلکسی با تضمین کیفیت بالا را تهیه کنید، بهتر است که به عرضه کنندگان معتبر سر بزنید. چنین فروشندگانی در همه جای ایران وجود دارند. 

در این زمینه همچنین راه کارهای دیگری هم هست. مثلاً در هنگام خرید، به برند شرکت تولید کننده توجه داشته باشید. بی تردید، برندهای معروف، پارچه هایی را وارد بازار نمی کنند که از کیفیت پایینی برخوردار باشند. در پهلوی این مسئله، می شود پارچه را نیز تست کرد. اصولاً پارچه های مرغوب، کرک نمی دهند و رنگرزی شان هم را دقت انجام شده است. به این ترتیب، خواهید توانست که محصولی در خور توجه و بسیار خوب را از فروشندگان به دست آورید و از آن بهترین لباس ها را تولید کرده و به فروش رسانید. 

همچنین اگر خواسته باشیم که فروشندگان این نوع از پارچه را معرفی کنیم، به ترتیب می شود به بزازی های در بازار، سایت های اینترنتی، شرکت های وارد کننده، شرکت های تولید کننده، نمایندگی های این شرکت ها و سایر موارد دیگر اشاره کرد. این گزینه ها در کار عرضه عمده و جزئی کالاهای خود هستند. 

راهنمای انتخاب و خرید انواع پارچه

راهنمای انتخاب و خرید انواع پارچههر خریداری سعی می کند تا پارچه ای را تهیه نماید که از هر نظری خوب و مرغوب باشد. اما بهترین پارچه ها چه نشانه هایی دارند؟ در بالا به این اشاره کردیم که نوع با کیفیت کالا، از بهترین نخ ها تولید می شوند و در همین حال رنگرزی خوبی هم شده اند. 

در این جا توصیه می نماییم که پارچه هایی را بخرید که پرتی نداشته و عرض شان طبق استانداردها باشد. در هر صورت، شما با سر زدن به بازار قماش خواهید توانست خرید پارچه گردباف، خرید پارچه دیور و خرید پارچه پنبه ای را انجام دهید. 

پخش کلی پارچه های گلکسی در بازار داخلی

پخش کلی پارچه های گلکسی در بازار داخلیپارچه های گلکسی در تنوع رنگ بالایی در بازار داخلی عرضه می شود. شرکت هایی که در کار تولید این محصول هستند، پخش کلی آن را هم انجام می دهند. این کارخانه جات، محصولات شان را از طریق شعبی که در سر تا سر ایران به ویژه کلان شهر ها ایجاد نموده اند، در دسترس مصرف کنندگان می گذارند. 

شما هم می توانید با مراجعه مستقیم به خود دفاتر فروش و یا شعب تولیدی ها، این پارچه را به صورت عمده تهیه کنید. همچنین اغلب شرکت های توزیع کننده، دارای وب سایت های رسمی ای هستند که زمینه تهیه پارچه را آسان نموده اند. 

سفارش عمده و جزئی انواع پارچه

سفارش عمده و جزئی انواع پارچهراه های متفاوتی وجود دارد تا بتوان سفارش عمده و جزئی انواع پارچه را ارائه کرد. 

در این نوشته بارها به این موضوع اشاره کردیم و راه کارهای خرید را نیز پیش روی تان قرار دادیم. شما می توانید به همه گزینه هایی که در این جا به آنان پرداختیم سر زده و سفارش خود را به هر میزانی که نیاز دارید، ارائه دهید. 

از بازارهای قماش فروش پارچه دورو، تک رو، یک لا، دو لا و … و همچنین فروش پارچه اعلاء صورت می گیرد. بیشتر فروشندگان این بازارها، فروش پارچه بافتنی را هم انجام می دهند. 

نمایندگی فروش انواع پارچه های خارجی

نمایندگی فروش انواع پارچه های خارجیبسیاری از شرکت هایی که در کار واردات پارچه ها در انواع مختلفی هستند، نمایندگی هایی را در گوشه و کنار شهرهای گوناگون کشورمان دایر می نمایند از این طریق کالای شان را به فروش می گذارند. 

شعبه های ایجاد شده رسمی، یکی از بهترین گزینه ها جهت خرید پارچه های مرغوب خارجی می باشند. آن ها کالای برندهای معروف و نام آشنایی را به فروش می رسانند و در همین حال، محصول را به صورت تضمینی در اختیارتان قرار خواهند داد. 

از این نمایندگی ها همچنین می شود تازه ترین قیمت انواع پارچه را هم به دست آورد. 

خرید مستقیم پارچه از تولید کننده

خرید مستقیم پارچه از تولید کنندهیکی از راه های خرید پارچه ارزان این است که به صورت مستقیم با تولید کننده وارد معامله شد. 

اغلب کسانی که در کار خرید عمده می باشند، به این نساجی های کوچک و بزرگ مراجعه می کنند و بدون این واسطه ای در میان باشد، اقدام به تهیه کالایی می نمایند که به آن نیاز دارند. 

در کنار این، اگر خود شرکت های تولیدی در دسترس نبودند، می توان به شعبی که ایجاد کرده اند و یا سایت های اینترنتی مشخصی را که راه اندازی نموده اند هم سر زد و خرید مستقیم پارچه از تولید کننده را با خیالی آسوده و بدون دردسر انجام داد. 

جهت خرید و فروش انواع پارچه تریکو میتوانید با ما در ارتباط باشید:
خسروانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09129726698
شماره فکس:02189782996
پست الکترونیکی: kh.dibaft@gmail.com

پاسخی بگذارید