دیبافت
خانه / پارچه کشباف / قیمت پارچه کشباف در بازار تهران | فروش اینترنتی انواع پارچه

قیمت پارچه کشباف در بازار تهران | فروش اینترنتی انواع پارچه

قیمت پارچه کشباف در بازار تهران در متراژ های متنوع، متفاوت است. از آن جا که پارچه بر حسب واحد متر مربع به فروش می رسد، بنابراین نوع فروش آن عاملی تعیین کننده برای تعیین قیمت آن می باشد. به عنوان نمونه در صورتی که خرید پارچه به صورت متری باشد، قیمت هر متر مربع آن مشخص است و به صورت جزئی به فروش می رسد. پارچه به اشکال طاقه ای و عدلی نیز خرید و فروش می شود که پارچه طاقه ای قیمت کمتری از پارچه با بسته بندی عدلی دارد. پارچه کشباف نوعی پارچه گردبافت است که خاصیت ارتجاعی و کششی مهمترین مشخصه آن می باشد.

قیمت پارچه کشباف در بازار تهران | فروش اینترنتی انواع پارچه

مرکز تولید انواع پارچه های کشباف

مرکز تولید انواع پارچه های کشبافپارچه یکی از ضرورت ها و نیاز های اصلی انسان است. زمانی که انسان های اولیه هیچ پوششی نداشتند و پیش از اختراع پارچه، برگ درختان به عنوان نوعی پوشش مورد استفاده قرار می گرفت. این امر نشان دهنده اهمیت لباس پوشیدن می باشد که با استفاده از انواع پارچه های مختلف در بازار صورت می گیرد.

مراکز تولید پارچه کارخانجات نساجی هستند که در نقاط مختلف کشور به تولید و عرضه این محصولات می پردازند. در این مراکز آخرین و جدید ترین ماشین ها و دستگاه های بافندگی گردباف برای بافت پارچه به کار گرفته می شود. این تجهیزات ممکن است به صورت تمام اتومات یا نیمه اتومات باشند و بافت پارچه را در طرح های مختلف انجام دهند. 
آخرین مرحله تولید پارچه، بسته بندی و عدل بندی آن است که در تعداد مشخص صورت گرفته و به مناطق مختلف کشور ارسال می شود.

مشخصات پارچه های کشباف درجه یک

مشخصات پارچه های کشباف درجه یکپارچه تریکو یکی از نمونه پارچه های کشباف است که به عنوان محبوب ترین نوع پارچه از زمان های قدیم تاکنون مورد استفاده بوده است. علت محبوبیت و پر طرفدار بودن این پارچه ها عبارت است از:

  • سبکی و قابل انعطاف بودن
  • نرمی و لطافت
  • قیمت مناسب
  • کیفیت خوب 
  • قابل شستشو 
  • وجود طرح ها و رنگ های مختلف از آن

شاید ساده ترین نوع پارچه های کشباف را که همه افراد با آن سرو کار داشته اند را بتوان جوراب و زیرپیراهنی مردانه نام برد. این نوع پوشاک با استفاده از همین پارچه های کشباف درجه یک تهیه می شوند و یکی از پر فروش ترین اقلام پوشاک می باشند.

از پارچه های کشباف برای تهیه لباس نوزاد نیز استفاده می شود و طرح های عروسکی مختلفی از این پارچه وجود دارد که بهترین گزینه برای دوخت لباس نوزاد می باشد.

لیست قیمت انواع پارچه کشباف

لیست قیمت انواع پارچه کشبافقیمت انواع پارچه تریکو کشباف به چندین عامل بستگی دارد. برخی از این عوامل عبارتند از:

  • مقدار خرید
  • کارخانه و برند تولید کننده 
  • نوع نخ به کار رفته و کیفیت آن
  • میزان عرضه و تقاضای بازار
  • قیمت خرید مواد اولیه 
  • نوع ماشین آلات بافندگی

مرکز خرید پارچه عرضه کننده انواع پارچه کشباف می باشد. پارچه های کشباف دارای انعطاف بالا هستند و استفاده از آنها در تولیدی های لباس بهترین پیشنهاد ممکن برای دوخت لباس زیر و زیر پیراهنی می باشد.
در لیست قیمت این نوع کالا اطلاعات فوق مهمترین عامل تعیین کننده قیمت می باشند. به طور مثال، خرید مقدار خرید در صورتی که زیاد و به صورت عمده باشد، قیمت فروش کاهش خواهد یافت و فروشنده تخفیف های مناسبی برای خریدار در نظر خواهد گرفت.

شرکت پخش پارچه های کشباف در کشور

شرکت پخش پارچه های کشباف در کشور

کانال های توزیع و شرکت های پخش پارچه از طریق سیستمی به نام
پخش مویرگی به توزیع این کالا می پردازند. همچنان که مویرگ ها در بدن باعث
خونرسانی به سلول های مختلف می شوند سیستم پخش مویرگی نیز این چنین عمل کرده و سعی
در پخش کالا به دورترین و کوچک ترین نقاط دارد. 
البته پخش مویرگی تنها روش به کار رفته برای توزیع نیست و بسیاری از روش های دیگر نیز به تناسب نوع کالا برای این منظور به کار گرفته می شوند. 

امروزه نرم افزار های رایانه ای
به توزیع کالا به
صورت هوشمند عمل کرده و موجب فروش و توزیع پارچه کشباف با ایده های جدید و خلاقانه می
شوند.

در شرکت های پخش، کانال های
بازایابی یکی از عوامل مهم در میزان فروش شرکت و همچنین یافتن مشتریان جدید به شمار می رود. عادت ها و رفتار های خریدار و
مصرف کننده تعیین کننده این کانال ها هستند.
به طور مثال اگر مشتریان
علاقمند به خرید یک محصول خاص مانند پارچه کشباف هستند، قرار دادن آن در ابتدای فروشگاه می تواند امری هوشمندانه به نظر آید. 
پخش پارچه کشباف با عملکرد و برنامه ریزی درست شرکت های توزیع کننده آن همراه است و در صورت انجام درست و مرحله به مرحله، این شرکت ها شاهد موفقیت های چشمگیری در طی زمان خواهند بود.

خرید اینترنتی پارچه های کشباف

خرید اینترنتی پارچه های کشباف

در صورتی که امکان استفاده از سایت های اینترنتی وجود داشته باشد خرید اینترنتی یکی از دسترس ترین و آسان ترین روش ها برای تهیه پارچه کشباف می باشد. وب سایت های اینترنتی امروزه به مرکز
خریدی معتبر برای تهیه اقلام مورد نیاز مبدل شده اند. در این مدل
گردانندگان اصلی را گروه های مختلفی تشکیل می دهند که عبارتند از:

  • تولید کنندگان
  • عمده فروشان
  • خرده فروشان
  • صاحبان برند ها
  • توزیع کنندگان

مشتریان یا کاربران سایت با مشاهده
مشخصات کالا مانند اقدام به ثبت سفارش خود در سایت می نمایند. سیستم ارسال
کالا ممکن است با توجه به فاصله مکانی و مقدار کالا متغیر و متنوع باشد. 
افزون بر این ها در زمان خرید از سایت های اینترنتی می توان به اطلاعات جامعی در این رشته دست یافت. بخشی از این اطلاعات عبارتند از:

  • قیمت انواع پارچه مانند قیمت پارچه گردباف ساده، قیمت پارچه تریکو، قیمت پارچه ورزشی 
  • راه های شناخت پارچه تریکو کشی مرغوب و پارچه پلی استر، معرفی مراکز خرید پارچه لباس ورزشی و مراکز خرید پارچه تریکو و خرید پارچه پنبه
  • روش های خرید پارچه ارزان قیمت، مراکز خرید پارچه دیور

در زمان مراجعه به پارچه فروشی ها با در اختیار داشتن اطلاعات فوق می توان پارچه ای با قیمت مناسب و کیفیت بهتر انتخاب نمود.


آشنایی با مهمترین کاربرد های پارچه های کشباف

آشنایی با مهمترین کاربرد های پارچه های کشبافهمان طور که در مطالب قبلی نیز به آن اشاره شد، ساده ترین البسه ای که با پارچه های کشباف تهیه می شود، جوراب و زیر پوش مردانه و پوشاکی از این قبیل است. 
پارچه های کشباف با کیفیت های مختلفی تولید می شوند که برخی از آنها ضخیم تر بوده و مناسب تهیه جوراب می باشند. برخی دیگر نیز از ضخامت کمتری برخوردارند و برای تهیه انواع لباس زیر، و تی شرت های زنانه و مردانه به کار می روند.
نوعی از پارچه کشباف نیز که از نرمی و لطافت خاصی برخوردار است برای تهیه و دوخت لباس نوزاد به کار می رود. نرمی این پارچه ها مهمترین دلیل استفاده از آنها برای دوخت این البسه می باشد.
بنابراین همان طور که مشاهده می شود، یکی از انواع پارچه های پر مصرف و پر فروش کشباف است که سالیان سال تولید می شود و لباس های مختلف آن مناسب استفاده در فصول گرم سال مانند تابستان می باشند.

مرکز خرید پارچه تریکو پنبه

مرکز خرید پارچه تریکو پنبهپارچه یکی از وسایل و ضروریات زندگی انسان است که مراکز خرید متعددی در شهر های مختلف برای عرضه و فروش آن تاسیس می شوند. کارخانجات نساجی تولید کننده پارچه هستند و انواع گوناگونی از پارچه اعم از پارچه مجلسی و ساده در این واحد های صنعتی تولید می شود.

مراکز خرید پارچه شامل گستره متنوعی از مراکزی می شوند که هر یک به نوعی به عرضه ارقام مختلف پارچه از جمله تریکو پنبه می پردازند. مراکز خرید ممکن است به صورت مجتمع های تجاری بزرگی باشند که در آنها فقط پارچه به فروش می رسد. بنابراین مراجعه به این مراکز از سوی افراد مختلف برای تهیه پارچه در متراژ های گوناگون صورت می گیرد.
نوعی از مراکز خرید پارچه نیز هستند که به عنوان مرکز عمده فروشی پارچه به شمار می روند. افرادی که به این مراکز مراجعه می کنند معمولا فروشندگان و صاحبان مغازه های پارچه فروشی می باشند که خرید پارچه را بیشتر به صورت طاقه ای انجام می دهند. 

بزرگترین پارچه سرای اینترنتی در ایران

بزرگترین پارچه سرای اینترنتی در ایرانانواع پارچه در ایران در بزرگ ترین بازار های آن به متقاضیان عرضه می شود. پارچه گزینه مناسب و مقرون به صرفه ای برای کسانی است که با اصول خیاطی آشنایی دارند و به دوخت لباس برای خود می پردازند.
بدین گونه خرید پارچه برای آنها روشی اقتصادی محسوب می شود و به این طریق می توانند برای کل اعضای خانواده لباس بدوزند.
پارچه های مختلف توسط مراکز عرضه اینترنتی نیز به فروش می رسد. بنابراین همان طور که بزرگترین پارچه سرا در سطح شهر ها برای مراجعه حضوری وجود دارد، در اینترنت نیز فروشگاه های زیادی به فروش انواع گوناگون پارچه می پردازند.
در این فروشگاه های اینترنتی پارچه فروش اقلام زیر در متراژ های مختلف انجام می شود:

  • فروش پارچه ویسکوز، فروش عمده پارچه فلامنت ورزشی، فروش پارچه طرحدار
  • فروش پارچه کشی، راه های شناخت پارچه تریکو رنگی با کیفیت

خرید اینترنتی پارچه با امکان مشاهده تصاویر هر پارچه به همراه قیمت آن مهیا می شود. به این ترتیب در هر نقطه و مکان می توان به خرید آنلاین پارچه در مقادیر مورد نظر پرداخت.

بهترین مارک های پارچه در کشور

بهترین مارک های پارچه در کشور

یکی از راز های موفقیت هر کسب و کاری از جمله پارچه فروشی، برندینگ یا تجاری سازی است. امروزه بیش از هر زمان دیگری اهمیت تجاری سازی و برندینگ بر همگان آشکار شده است.
مهمترین هدف هر فعالیت برندینگ، پیشی گرفتن از رقبا به گونه ای متمایز است. به این ترتیب گروه های تجاری می توانند در
بازار به صورت موفق عمل نموده و از جایگاه خوبی نیز برخوردار باشند.

آنچه که یک مارک تولید کننده پارچه را به برندی موفق و پر فروش در میان
انواع مشابه مبدل می سازد، کیفیت تولید است. 
نوآوری و خلاقیت نیز از اصول مهم دیگری هستند که در این زمینه مورد توجه صاحبان کسب  و کار پارچه می باشد. در حال حاضر بهترین مارک های تولید کننده پارچه در کشور نه تنها توانسته اند در عرصه داخلی به موفقیت برسند، بلکه کیفیت برتر تولیدات آنها توانسته است بخشی از بازار کشور های دیگر را نیز در اختیار بگیرد. این امر موفقیت بزرگی است که ارزش افزوده زیادی با خود به همراه دارد.

فروشگاه اینترنتی پارچه های کشباف و تریکو

فروشگاه اینترنتی پارچه های کشباف و تریکو

انواع پارچه کشباف و تریکو را از طریق فروشگاه های اینترنتی نیز می توان خریداری کرد. فروشگاه های اینترنتی امروزه به مکانی برای خرید اقلام مختلف از جمله پارچه تبدیل شده اند.
این مراکز عرضه کننده انواع پارچه های مد روز هستند و مطالب و مقالات مندرج در آنها، انتقال دهنده اطلاعات مفیدی به کاربران و بازدید کنندگان سایت می باشد. بخشی از موضوعات این مطالب عبارتند از:

  • ایده
    های خلاقانه برای انتخاب پارچه مناسب با توجه به اندام فرد
     
  • شیوه
    های خرید پارچه به صورت عمده و جزئی
  • روش های شستشوی پارچه های مختلف
  • امکان
    مشاهده قیمت انواع پارچه
  • آگاهی از زمان حراجی و فروش ویژه
  • تاریخچه پارچه و ساخت اولین ماشین های نساجی

برای خرید از این فروشگاه ها، توصیه می شود تا قبل از خرید از اعتبار سایت اطمینان حاصل شود. این امر به ویژه در زمان پرداخت الکترونیک از اهمیت بیشتری برخوردار است.

خرید مستقیم پارچه از تولید کننده

خرید مستقیم پارچه از تولید کننده

تولید کنندگان و تامین کنندگان عمده پارچه گروهی از زنجیره
و شبکه فروش هستند که در یک کار تجاری فعالیت می کنند.
تولید کنندگان می توانند
خود به طور مستقیم به فروش محصولات تولیدی خود پرداخته و آن را
در شبکه های فروش در نقاط مختلف وارد سازند.
با امکان ایجاد راهکار های خرید مستقیم از تولید کننده منافع زیادی متوجه هر دو طرف معامله یعنی خریدار و فروشنده خواهد شد. برخی از این منافع عبارتند از:

  • کاهش هزینه های ذخیره سازی و انبار داری برای فروشنده، کاهش هزینه های تولید و حمل و نقل
  • مدیریت بهتر مجموعه و افزایش میزان فروش با عرضه ارزان تر
  • کاهش قیمت تمام شده کالا برای خریدار

فعالیت های فوق جهت رفع نیاز
مشتریان و ارائه خدمات مختلف به آنها صورت می گیرد. بنابراین متقاضیان پارچه با خرید مستقیم می توانند از مزایای مختلف آن بهره مند شوند. این شیوه به ویژه برای تولیدی های لباس که پارچه از اقلام اولیه و ضروری کار آنها می باشد، بهترین شیوه خرید است.

سفارش عمده و جزئی انواع پارچه

سفارش عمده و جزئی انواع پارچهاز مجموع مطالب بیان شده می توان چنین نتیجه گرفت که پارچه کالایی ضروری است که خرید آن امری اجتناب ناپذیر است. پارچه های بازار از دو نوع الیاف طبیعی و مصنوعی تهیه می شوند که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند.

سفارش عمده و جزئی انواع پارچه راهی است که فروشندگان برای خریداران در نظر گرفته اند تا هر شخص بتواند متناسب با نیاز خود به خرید آن اقدام نماید.

سفارش عمده که توسط عمده فروشان انجام می گیرد و بیشتر به شکل عدل بندی شده می باشد. معمولا عدل بزرگ ترین واحد بسته بندی پارچه است که هر عدل معادل هشت طاقه ۴۰ متری می شود. به طور مسلم این مقدار مناسب عمده فروشان می باشد که این کالا را در سطح وسیع خرید و فروش می کنند.

فروش و سفارش طاقه ای پارچه نیز توسط فروشندگان جزء انجام می شود که برای تامین کالای فروشگاه خود نیازمند خرید آن می باشند.

جهت خرید و فروش انواع پارچه تریکو میتوانید با ما در ارتباط باشید:
خسروانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09129726698
شماره فکس:02189782996
پست الکترونیکی: kh.dibaft@gmail.com

مطلب پیشنهادی

مرکز فروش پارچه کشباف نخی رنگی

پارچه کشباف نخی در حقیقت یکی از بهترین و مرغوب ترین پارچه هایی می باشد که معمولا از جنس و نرمی فوق العاده ای برخوردار است و معمولا مصارف و کاربرد های بسیار فراو

پاسخی بگذارید