دیبافت
خانه / پارچه دورس / پخش عمده پارچه دورس ملانژ باکیفیت

پخش عمده پارچه دورس ملانژ باکیفیت

پارچه دورس ملانژ یکی از صدها انواع پارچه موجود در بازار است. این پارچه نزد عموم مردم به نام پارچه تریکو شناخته میشود. پخش عمده پارچه دورس ملانژ باکیفیت باعث میشود تا تولیدی های لباس بتوانند پارچه مرغوبی تهیه کنند؛ در نتیجه این امر در کاهش قیمت تمام شده لباس تأثیر بسزایی دارد. امروزه پارچه تریکو در انواع مدل ها و طرح ها وجود دارد و بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. این پارچه ظریف بافت نرم و راحت بیشتر برای دوخت لباس های راحتی در منزل مورد استفاده قرار میگیرد.
پخش عمده پارچه دورس ملانژ باکیفیت توسط شرکت معظم دیبافت نگار یزد با مدیریت جناب مهندس خسروانی صورت میگیرد. پخش عمده این پارچه به سراسر کشور و خارج از مرزها به راحتی و با سفارش در سایت انجام میشود. سایت این شرکت در سطح کشور یکی از پربازدید ترین سایت های خرید و فروش منسوجات باکیفیت است. اگر قصد خرید پارچه تریکو اعلا در مدل های پارچه یک رو ملانژ، پارچه تیپ لاکرا ملانژ، پارچه ملانژ دورس و پارچه دو نخ ملانژ را به صورت کلی دارید، میتوانید با مراجعه به سایت ما و بازدید از انواع مدل های مذکور و سایر مدل ها و نمونه های فراوان دیگر موجود در سایت، پارچه مورد نظر خود را به صورت طاقه ای، کیلویی یا متری در متراژ بالا و با قیمت درب کارخانه خریداری کنید.

همه چیز در مورد پارچه دورس ملانژ

همه چیز در مورد پارچه دورس ملانژ

پارچه دورس ملانژ در زبان عامیانه به نام تریکو شناخته و خرید و فروش میشود. این پارچه به روش گردبافی تهیه میشود که به علت نوع بافت آن گاهی به نام پارچه گردباف نیز شناخته میشود. با مطالعه همه چیز در مورد پارچه دورس ملانژ متوجه میشوید که تریکو پارچه ای بسیار نرم و راحت است که طرح های جدید آن با روح انسان سخن میگویند. گاهی یک لباس راحت، زیبا و خوش نقش میتواند حجم زیادی از استرس روزانه ما را کم کند. پارچه دورس ملانژ باکیفیت میتواند انتخاب خوبی برای دوخت انواع لباس ازجمله لباس های راحتی و گاه بیرونی باشد. شما میتوانید از نوع ضخیم پارچه تریکو برای دوخت لباس زمستانی و جایگزینی برای پارچه های پشمی گران قیمت و زبر و اذیت کننده استفاده کنید.
ترکیب الیاف طبیعی پنبه با الیاف پلی استر مصنوعی در تولید این نوع پارچه باعث ایجاد کیفیت بسیار بالا در آن شده و موجب شده تا ویژگی مثبت فراوانی در این پارچه ایجاد شود. اگر به دنبال محل پخش عمده پارچه دورس ملانژ باکیفیت هستید تا این پارچه درجه یک را با قیمتی مناسب برای تولیدی خود یا برای بیزینس تهیه کنید، پیشنهاد میکنیم در همین سایت نمونه های این پارچه را ببینید و قیمت ها را نیز مقایسه کنید. شما میتوانید برای دریافت مشاوره رایگان و کسب اطلاعات در مورد جنس و رنگ بندی و خرید این پارچه با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید.

دسته بندی بر اساس کیفیت پارچه دورس

دسته بندی بر اساس کیفیت پارچه دورس

همان طور که میدانید پارچه دورس ملانژ بر اساس کیفیت و بافت میتواند مورد دسته بندی قرار گیرد که شامل: پارچه دورس نازک، پارچه دورس متوسط و پارچه دورس ضخیم میشود که هر کدام از این پارچه ها بسته به الیاف مورد استفاده در آنها کیفیت بالاتر یا پایین تری خواهند داشت. پارچه دورس ملانژ باکیفیتی که توسط شرکت دیبافت عرضه و پخش میشود، معمولاً از نوع بسیار مرغوبی است. شاید برای شما سؤال ایجاد شود که به کدام نوع این پارچه باکیفیت اطلاق میشود. باید بدانید که در تولید این پارچه از الیاف طبیعی و مصنوعی استفاده میشود که میزان استفاده از الیاف مصنوعی باید به اندازه استاندارد و مجاز باشد تا هم باعث استحکام پارچه شود و هم به رنگ پذیری پارچه کمک کند و از طرفی باید از الیاف طبیعی هم به اندازه استفاده شود تا کم بودن آن باعث نشود پارچه بیشتر حالت پلی استری به خود بگیرد؛ لذا هرگاه تمامی این فاکتورهای بیان شده در تولید پارچه مد نظر قرار گیرد، پارچه حاصل از آن قطعاً یک پارچه مرغوب خواهد بود.

ویژگی های ظاهری پارچه دورس ملانژ

ویژگی های ظاهری پارچه دورس ملانژ

شما زمانی که برای خرید پارچه به بازار میروید، یک سری فاکتورها را برای خرید خود مدنظر دارید؛ به عنوان مثال میخواهید پارچه نرم باشد و رنگ بندی متنوعی داشته باشد. در اولین برخورد و برای وارسی اجمالی، ویژگی های ظاهری پارچه را مورد دقت و ارزیابی قرار میدهید. این کاملاً طبیعی است، چون در ابتدای امر باید یک پارچه ظاهری متناسب با سلیقه شما داشته باشد. پارچه دورس ملانژ به لحاظ ظاهر، بسیار نرم و خوش بافت است. بافت ریز آن علت زیبایی و لطافت این پارچه است. تنوع رنگ در این پارچه فوق العاده بالاست؛ به طوری که شما با هر سلیقه ای میتوانید پارچه مد نظرتان را پیدا کنید. این پارچه بسیار خوش دوخت است و به راحتی مورد دوخت و دوز قرار میگیرد. از همه مهم تر اینکه رنگ آن ثابت است و در هنگام شست و شو رنگ پس نمیدهد؛ بنابراین شما میتوانید به راحتی آن را در ماشین لباسشویی بیندازید تا شسته شود.

صادرکنندگان پارچه دورس ملانژ

صادرکنندگان پارچه دورس ملانژ

یکی از صادرکنندگان پارچه دورس ملانژ شرکت باتجربه دیبافت نگار یزد است. این شرکت سال هاست در بستر اینترنت محصولات خود را به کشورهای مختلف جهان شناسانده و اکنون مشتریان خوبی در خارج از مرزها دارد. پارچه های ارائه شده توسط شرکت دیبافت به علت کیفیت بالا و قیمت مناسب، مورد پسند بازرگانان ایرانی و خارجی است.
پخش عمده پارچه دورس ملانژ باکیفیت زیر نظر شرکت دیبافت نگار یزد نمونه های مختلف و متنوعی از پارچه از جمله پارچه یک رو ملانژ، پارچه تیپ لاکرا ملانژ، پارچه ملانژ دورس و پارچه دو نخ ملانژ را به مشتریان عرضه میکند. پارچه های تولیدشده با الیاف ترکیبی پنبه و لاکرا بسیار نرم هستند و از لطافت بالایی برخوردارند. این پارچه ضد حساسیت است و در تماس با پوست بدن بسیار سازگار است. شما میتوانید برای خرید این پارچه پرمصرف و پرفروش در همین صفحه سفارش خود را ثبت کنید و از کیفیت محصولات ما کاملاً مطمئن باشید.

جهت خرید و فروش انواع پارچه تریکو میتوانید با ما در ارتباط باشید:
خسروانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: +989129726698
شماره ثابت: 02532942054
پست الکترونیکی: kh.dibaft@gmail.com

مطلب پیشنهادی

قیمت عمده پارچه دورس مردانه

سفارش پارچه دورس دو نخ لاکرا

پارچه دورس لاکرا در نمونه های دو نخ و سه نخ تولید شده است که …

Call Now Buttonتماس بگیرید